Pravila i uslovi

Uslovi korištenja

Dobrodošli na sportski portal www.Sport24.ba. Portal se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, linkova na vanjske stranice, itd.
 
Uslovi korištenja portala primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uslovima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korištenja, te prihvaćaju koristiti sadržaj portala isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.
 
Urednici i administratori portala zadržavaju pravo izmjene i/ili ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.
 

Autorska prava

Portal polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, itd.). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala. Drugi portali i internetske stranice smiju preuzimati određene dijelove pojedinih članaka ili sadržaje isključivo uz odobrenje i definisane uslove preuzimanja sadržaja (npr. obavezno navođenje izvora i link na originalni tekst na Sport24.ba i eventualno dodatni uslovi).
 
Za sadržaj koji su kreirali posjetioci portala, a koji krši određena autorska prava, molimo da obavijestite redakciju o tome kako bi isti bio uklonjen. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.
 

Privatnost i korisnici

Urednici i administratori portala poštuju privatnost svojih korisnika, dopisnika, saradnika i posjetitelja portala.
 
Korisnicima portala strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće zakone i autorska prava kao i objavljivanje sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan ili uvredljiv na bilo koji drugi način.  Zabranjeno je i slanje / razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su netačne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
 
Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva ili redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih uslova i pravila komentiranja.

Izmjene uslova

Uredništvo portala zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu.
 

Kontakt podaci

Za upite o saradnji, razmjenu bannera, linkova, sadržaja i drigim prijedlozima, kontaktirajte nas na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Za prijavu nelegalnog korištenja sadržaja, za uvredljive komentare na portalu, za korištenje autorskih prava koji su objavili korisnici portala, kontaktirajte nas na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

android 515x241

 

Novosti

Intervjui & kolumne